Δράση απονομής τίτλων Πρεσβευτών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

IMG 20230206 231311 7108300

Την Κυριακή 5/2/2023 υλοποιήθηκε στον πολυχώρο “Βέτλανς” η τελετή απονομής των επισήμων τίτλων του εκπαιδευτικού προγράμματος του EPAS με την αναγόρευση των μαθητών και συντονιστριών καθηγητριών σε Junior και Senior Ambassadors αντίστοιχα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Ηρωϊκής Πόλεως Νάουσας, κ. Νικόλαος Καρανικόλας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,  κ .Αθανάσιος Αλατζόγλου, η Προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Ημαθίας, πρώην διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νάουσας και Senior Ambassador, κ. Μαριάννα Λούκα, ο αντιδήμαρχος εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Βασίλειος, Τζουβάρας,  η διευθύντρια του σχολείου μας, κ. Σοφία Τσιχλακίδου, καθώς και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Νάουσας, κ. Αθανασιος Καραγιάννης , μαζί με πλήθος κόσμου, μαθητές και γονείς.

Τα παιδιά μας παρουσίασαν τα πεπραγμένα του προγράμματος, πιστοποιώντας την ανάδειξη του σχολείου μας στην 8η θέση, μεταξύ 100 σχολείων σε όλη την Ελλάδα , μέσα από την κοινοποίηση των εμπειρίων, που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Παράλληλα, μετηλθαν των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού ηρθαν σε επαφή με βασικα όργανα λειτουργίας της.

Με αυτό τον τρόπο προώθησαν την εξωστρέφεια του σχολείου,  όχι μόνο συμβάλλοντας και οι ίδιοι στη σύσταση της κουλτούρας του, αλλά και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους…

Μόνο περήφανοι για εσάς…

Θερμές ευχαριστίες στο φούρνο Θανασούλη, όπως και στα ζαχαροπλαστεία του Ρίζου και της Σούλας, που ενίσχυσαν γευστικά την εκδήλωση μας..